• Kreu
  • >
  • Postime
  • >
  • Mirë se vjen në Platformën Fëmijët kudo ecin me Jezusin

Platforma https://femijetkudo.al është një partneritet midis Alo Mik dhe Forumit Botëror të Fëmijëve.

Teknologjia lejon njerëzit nga e gjithë bota që vazhdimisht të punojnë së bashku në projekte dhe të eksplorojnë ide të reja. Ajo është një përkthim i faqes së Forumit Botëror të Fëmijëve në gjuhën shqipe e pasuruar me elemente të reja të cilat krijojnë mundësi për të gjetur burime, rrjetëzim, forume, marrje dhe ndarje ekspertize dhe shumë mundësi të tjera të cilat ju do ti zbuloni ndërsa eksploroni faqen.

Ne i bashkohemi qëllimit global të Forumit Botëror të Fëmijëve që çdo fëmijë të ketë mundësinë të njohë Jezusin, të inkurajohet dhe të pajiset ta ndjekë Atë çdo ditë.

Fëmijët kudo ecin me Jezusin është një nismë për të sfiduar Trupin e Krishtit për të rimenduar shërbesën ndaj fëmijëve tanë.

Mirë se vjen!

2 Tetor, 2019

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Postime të ngjashme

Pashka

Pashka

Zbulimi i Biblës

Zbulimi i Biblës

Lëvdimi të kumbojë!

Lëvdimi të kumbojë!

Mirë se vjen në Platformën Fëmijët kudo ecin me Jezusin

Mirë se vjen në Platformën Fëmijët kudo ecin me Jezusin

Do të na pëlqente të dëgjonim nga ju! Ndoshta mund të keni ndonjë pyetje, ose ndonjë ide, ose mund të keni dëshirë të përfshiheni në atë që ne bëjmë. Mund të na dërgoni e-mail në: [email protected].

>