Imagjino...

fëmijët kudo ecin me Jezusin

fëmijët

t’i shohim ata nëpërmjet syve të Perëndisë

fëmijët

kudo

të hyjmë në botën e tyre

kudo

ecin

duke u rritur në udhëtimin shpirtëror

ecin

me

duke lulëzuar përmes marrëdhënieve

me

Jezusin

duke e çuar Jezusin tek të tjerët

Jezusin

Akseso burimet

Shiko & përdor burimet për shërbesën e fëmijëve (mësime, devocione, ide lojërash…)

Mëso online

Mund të gjesh kurse online, video trajnuese ose linqe për Webinare.

Bëhu pjesë

Të ftojmë të qëndrosh në kontakt me ne dhe me drejtuesit e shërbesës së fëmijëve në Shqipëri.

Eksploro vizionin

Njihu me vizionin e Fëmijët kudo, duke parë çfarë besojmë dhe cili është synimi ynë.

Të rejat


Mëso më shumë rreth 'Fëmijët Kudo'


Në lagjen

Perëndia do që fëmijët të LULËZOJNË!
Perëndia mezi pret të shohë se …
Fëmijët kudo ecin me Jezusin
Është privilegji ynë të punojmë me Perëndinë në këtë mision !

Imagjino...

Do të na pëlqente të dëgjonim nga ju! Ndoshta mund të keni ndonjë pyetje, ose ndonjë ide, ose mund të keni dëshirë të përfshiheni në atë që ne bëjmë. Mund të na dërgoni e-mail në: [email protected].

>