LËVDIMI TË KUMBOJË! 

Albumi ‘‘LËVDIMI TË KUMBOJË’’ është realizuar si një dëshirë për të sjellë këngë të reja për shërbesën e fëmijëve dhe adoleshentëve. Në CD ka këngë të përkthyera nga (Hillsong Kids, Bethel Kids, Elevation kids) por edhe dhe krijime origjinale. 

Në këtë projekt marrin pjesë disa nga këngëtarët më të mirë në Shqipëri si: Klinti Collaku, Dition Dibra, Jona Pepkolaj, Aurel Duro, Flori Nazifi, Debora Topi etj.CD është realizuar me shumë dashuri dhe cilësi.  

Në album ka 5 këngë adhurimi dhe 5 këngë lavdërimi.

Lëvdimi le të kumbojë

CD- ja kushton 800 lek të reja

USB-ja kushton 1200 lek të reja. Në USB do të gjeni videot me tekstin përkatës. 

Për të pasur një ide rreth këngëve klikoni mbi titullin e CD dhe do mund të shihni videon prezantuese. 

Nëse jeni të interesuar të keni një kopje të CD- së kontaktoni kontaktet e mëposhtme: 

email: [email protected]

cel: 0694028526 Aurel Duro

cel: 0694065966 Aida Duro

23 Shkurt, 2022

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Postime të ngjashme

Pashka

Pashka

Zbulimi i Biblës

Zbulimi i Biblës

Lëvdimi të kumbojë!

Lëvdimi të kumbojë!

Mirë se vjen në Platformën Fëmijët kudo ecin me Jezusin

Mirë se vjen në Platformën Fëmijët kudo ecin me Jezusin

Do të na pëlqente të dëgjonim nga ju! Ndoshta mund të keni ndonjë pyetje, ose ndonjë ide, ose mund të keni dëshirë të përfshiheni në atë që ne bëjmë. Mund të na dërgoni e-mail në: [email protected].

>