Lojërat u shërbejnë njerëzve duke ju përshtatur të gjitha moshave, interesave dhe aftësive për të bashkëvepruar dhe për të mësuar. Të mësuarit bëhet më e thjeshtë me anë të lojërave.
Veçanërisht fëmijët dhe të rinjtë, pëlqejnë të luajnë dhe lojërat u ofrojnë atyre një mundësi për të praktikuar më shumë aftësi.

Prandaj, ne jemi të lumtur t’ju ofrojmë një koleksion broshurash me shumë ide për lojëra në kontekste të ndryshme. Klikoni mbi titulli që ju intereson dhe do të hapet një dritarë e re për ta shkarkuar.

Ju mund të aksesoni broshurat dhe materiale të tjera të dobishme thjesht duke klikuar te Femijet Kudo (max7.org)

Shpresojmë që këto broshura t’ju ndihmojnë të angazhoheni fuqishëm me fëmijë dhe të rinj!

7 Korrik, 2021

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Postime të ngjashme

Dishepullizimi

Dishepullizimi

Kurrikula për parashkollorët

Kurrikula për parashkollorët

Kurrikula ‘BiblaMaks’

Kurrikula ‘BiblaMaks’

Seria e lojërave fantastike

Seria e lojërave fantastike

Do të na pëlqente të dëgjonim nga ju! Ndoshta mund të keni ndonjë pyetje, ose ndonjë ide, ose mund të keni dëshirë të përfshiheni në atë që ne bëjmë. Mund të na dërgoni e-mail në: [email protected].

>