Përvoja e Lidershipit GCF është një përvojë unike një-vjeçare që siguron mundësinë për udhëheqësit të mësojnë së bashku me udhëheqës të tjerë nga e gjithë bota.

Për kishën ose organizatën tuaj, është një mundësi unike për të investuar në udhëheqësit e shërbesës së fëmijëve tuaj në mënyrë që ata të bëhen njerëz që mund të ndikojnë dhe të transformojnë komunitetet tona për hir të fëmijëve.

Pjesëmarrës nga e gjithë bota janë në gjendje të bashkohen në Përvojën e Lidershipit ndërsa vazhdojnë të punojnë në kishën ose organizatën e tyre.

Kursi përfshin hulumtim të komunitetit, forume në internet, mentorim, një projekt madhor dhe një shërbesë intensive 5-javore në Afrikën e Jugut.

Vizitoni: https://gcfleadership.org/


>